line
Menu

Concept


Nanuq streeft er naar om te inspireren en de diversiteit van individuen bloot te leggen. Door dat op te zoeken en dit mee te nemen in een ontwerp en advies worden ruimtes optimaal benut en aan persoonlijke behoeftes aangepast. Dit proces is de grondslag van een interieur waar je je thuis voelt, tot rust komt en bovenal graag tijd doorbrengt.

Nanuq is er om jouw vraag te onderzoeken en concreet te maken. Daarbij kunnen we het zo gemakkelijk maken als jij maar wilt en gunnen wij jou alle rust om je te concentreren op dat wat voor jou belangrijk is. Wij zijn er om vooruit te kijken, om te verrassen en een eenheid te creëeren. Van inspiratie naar visie, van visie naar design, van design naar individualiteit.

De Nanuq playground is een plek waar je op zoek kan gaan naar jouw stijl en smaak. Door een eigen profiel te ontwikkelen wordt je je bewust van stijl en hoe dit direct toepasbaar is in jouw interieur. Behoeftes kunnen zeer divers zijn en we vinden het belangrijk dat je dit zelf kunt onderzoeken. Bovendien hoeft het niet ingewikkeld, tijdrovend en kostbaar te zijn om aan deze wensen te voldoen. Volg je zintuigen en instincten!

De online winkel van Nanuq staat vol met producten die jouw interieur uniek maken. En of je een los item zoekt of een complete inrichting, wij zoeken voor jou artikelen waar kwaliteit, authenticiteit en smaak naar voren komen. We begrijpen dat je specifieke aankopen eerst wilt zien en voelen want dit is het moment dat je je zintuigen kunt laten spreken. Voor deze behoefte werken wij samen met dealers bij u in de buurt. En natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een afspraak te maken om de studio te bekijken. De studio veranderd dagelijks van inrichting dus mocht je voor 1 specifiek item langs willen komen dan raden wij aan om van te voren contact op te nemen.