line
Menu

Je directe leefomgeving heeft een grote invloed op hoe jij je (bewust of onbewust) voelt. Licht, kleur, vorm… er zijn een heleboel factoren die daaraan bijdragen. En als je zoekende bent zul je er achter komen dat er behoorlijk wat diversiteit is. Onze passie is om iedereen van een persoonlijk advies en ontwerp te voorzien. Zodat jij een interieur krijgt waar je je thuis voelt, tot rust komt en bovenal graag tijd doorbrengt. 

Hoe werkt dat?

U kunt uw vraag aan ons stellen door ons een bericht te sturen via de website. Elke vraag is welkom, en wij beantwoorden deze persoonlijk. Of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer, keuken of uw bedrijfsruimte. Voor een uitgebreid advies komen wij langs op lokatie en maken een inschatting voor u in combinatie met uw budget. We gebruiken diverse middelen om wensen en adviezen visueel te maken:

  • sfeer visualisatie
  • persoonlijk kleuren palet
  • digitale 3D schets

Uitvoering

Als er een ontwerp ligt komt het aan op het vinden van de juiste elementen. Wij begeleiden je bij de uitvoering en met jouw vertrouwen ontlasten we je van diverse taken. Daarin nemen wij graag de leiding en gaan we graag een stap verder voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • interieur aanpassingen (met behulp van een netwerk van vakmensen met kennis van interieur)
  • inkoop van meubelair
  • afstylen van de ruimte

Wij beantwoorden graag uw vragen en laten uw graag zien waarom interieur onze passie is! Mail of bel ons indien u een verzoek heeft.