Holiday vibes – terras ontwerp


Zodra de zon begint te schijnen gaan we het liefst naar buiten. In en rondom het huis creëren we plekken waar we ontspannen kunnen zitten en toch nog beschutting hebben. Een plek waar je kan genieten van je tuin, eten en drinken, werken of ontspannen.

Maar waar let je dan op? Kies een plek waar je het voor- en na seizoen kan zitten dichtbij het huis. In een hoek uit de wind waar de zon de buitenmuren opwarmt. In het hoogseizoen zal het hier te warm zijn en creëer je het liefst een plek waar je schaduw hebt en wellicht een klein briesje kan voelen. En waarom niet ook in de winter aangenaam genieten van de natuur? Een veranda met houtkachel bijvoorbeeld, of een afgesloten serre waar de zon alles opwarmt. Geen zin om een tuin te onderhouden? Enkele grote potten op het terras zorgt dan toch voor beschutting en groen.

Combineer bijvoorbeeld natuurlijke materialen met een strak design. Meubels die buiten staan moeten hier speciaal voor gemaakt zijn anders kan het snel verkleuren of het materiaal barsten. Ik laat je graag zien waar je inspiratie op kan doen, wat een perfecte indeling zou zijn van jouw tuin en zorg voor de juiste producten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Bestel product >